Köpinformation

Betalningsalternativ:
Vi erbjuder flera olika betalningsalternativ när du handlar i vår webbshop.

Via Payson kan du betala med faktura, kort eller internetbank.

Det går också jättebra att swisha din betalning i förskott: 1234997789 (Lysande Sekler).
 

Du kan även sätta in pengarna i förskott direkt på vårt bankgiro inom en vecka efter lagd order och du uppger då ditt ordernummer. BG: 5146-3115

Leveranser Sverige:
Alla våra paket skickas med Postnord eller Schenker som levererar till ditt närmaste utlämningsställe eller direkt i din brevlåda. Om du bor långt bort och önskar specialleverans så meddela oss i förväg och då tillkommer extra fraktkostander.

Fri frakt gäller dig som handlar vekar. För övriga varor är normalfrakten 49 kr.

Ditt paket bör anlända inom 1-3 arbetsdagar. Vi brukar packa och skicka paket varje vardag. Det är viktigt att du direkt kontrollerar din försändelse vid ankomst så att du vet att inget har gått sönder under transport. Eventuella reklamationer på frakten skall göras inom 7 dagar från att paketet hämtats.

Om du behöver ditt kolli-ID så är det bara att maila oss.

Leveranser utlandet:
Vid leveranser utanför Sverige tar vi ut en fraktavgift baserad på svenska Postens avgifter. Om du bor utomlands och vill handla av oss - vänligen maila oss!

Returer:
Som konsument har du 14 dagars ångerrätt och affären är inte avslutad förrän du har emottagit och godkänt varan. Har vi gjort något fel, står vi självklart för returfrakten, annars bekostar du den själv. Du får alltid alla pengarna för varan tillbaka!

Behöver du returnera en vara så vill vi att du mejlar oss inom 14 dagar från att du mottagit varan och beskriver orsaken till varför du vill returnera. Meddela varför du inte godtar varan samt ange på vilket sätt du anser att varan är felaktig.

Returnera varan i originalförpackning, i oskadat skick och med ev. tillhörande etiketter på samma vis som varan kommit till dig. Vi har färdiga retursedlar som ni kan använda er av som kostar 80 kr. Denna summan drar vi av vid kreditering av returnerad vara.


För outhämtade paket debiteras en avgift på 150 kr, vilket beror på de extra kostnader som vi drabbas av.

OBS - Ångerrätten gäller ej för specialbeställda eller specialtillverkade varor för dig, såsom uppkapade rep, klippta kablar m.m.

Hvart paket:
49 Kr. 0 öre.

Besök gärna vår butik i Simris:

Följ oss på Facebook: