klister-dekal-rund-80x

Kraglös vestaskärm opal - 295 cm (Skärm till fotogenlampa)

Pris:
675 kr
Inkl. 25% Moms
Art.nr:
R421
Typ:
Vesta KRAGLÖS vit 295 mm
Antal:
Kommentar till butiken:
Behöver du hjälp med storleken? Vänligen läs vår måttguide för fotogenlampsmått kring alla lampans olika delar eller läs mer om vad de olika delarna heter HÄR.

Klicka HÄR för att se en sammanställning över alla våra reservdelar till fotogenlampor.

Övre hålets diameter är cirka 84 mm och höjden 95 mm.

Denna opalvita släta kraglösa vestaskärmen har en nedre fattning på cirka 293 mm i diameter och är således anpassad för skärmringar på minst 295 mm i diameter.

Observera att glasmassan har olika tjocklek på olika skärmar och att måtten är angivna med en felmån om plus minus 3 mm. Du behöver därför noga kontrollera att du i din skärmring har plats med någon eller några millimeter extra för att skärmen ska få plats.


En Vestaskärm har en "midja" till skillnad från en Rochesterskärm som är rakt avskuren nedtill. Därför står Rochestern på sitt botten i skärmringen, medan Vestaskärmen kan hänga på sin utbuktande "mage".

Våra opalvita vestaskärmar finns i nästan alla storlekar från 47 mm - 340 mm. Vi har även fler storlekar och färger/mönster än de som finns på hemsidan. Kontakta oss om du har några speciella önskemål: info@fotogenlampor.com