Ny: Halvskärmad gallerarmatur

Pris:
995 kr
Inkl. 25% Moms
Art.nr:
2435C
Antal:
Kommentar till butiken:
OBS: Vi har två storlekar på denna lampa. I beskrivningen nedan står specifikationen för den mindre modellen, men vi har även en lite större som ni hittar när ni väljer produktvariant. Den större är 172 mm bred och 245 mm lång och sticker ut 115 mm från väggen.

Modell mindre:

Den klassiska fartygsarmaturen som är lika snygg på båten som inomhus i hemmet eller utomhus på gården. Den är trevlig som stallbelysning i boxar eller entrébelysning bredvid dörren. Passar också perfekt till badrummet och har IP-klass 54, vilket innebär petskydd från 1 mm och skyddad från strilande vatten i alla vinklar. Den ger ett underbart sken och är tillverkad i massiv mässing. Italiensk design. Superkvalitet!

Skärmad gallerarmatur för att koncentrera ljus ner mot en vägg, på altanstolpar eller längs en gång utan att blända, går att använda till mycket och ger väldigt bra med ljus på det man riktar den mot.

Max 60W

Mått: 210x140mm

Finns i två utföranden: polerad mässing eller förkromad mässing.

Vi har även reservglas till denna och alla andra av våra gallerarmaturer. Dem hittar ni bl.a. bland produktvarianterna och under Lampor - Elektriska / Reservdelar.

Sockel: E27
Spänning: 230V (Även 12/24V)
Jordad: Ja
CE: Ja
IP: 54