Petrolux 10''' - den ultimata stormfotogenlampan

Pris:
3 795 kr
Inkl. 25% Moms
Art.nr:
F136
Antal:
Kommentar till butiken:
En fantastisk lampa och varje seglares/campares dröm. En fotogenlampa som ger mycket ljus och där lågan samtidigt är helt opåverkad av väder och vind.

Lampan tillverkas av danska Delite i Köpenhamn av rostfritt borstat stål med en liten vekskruv i koppar. Den är mycket vacker och passar både som bordslampa och som hängande. Tack vare sotskyddets konstruktion så leds all värme bort från handtaget. Det är därför aldrig några problem att flytta på lampan när den brinner.

Ingår gör också en ögonbult som kan skruvas fast i botten på lampan om man vill stadga upp den i blåsigt väder när den hänger ute.

Brännaren är av storleken 10'''(linjer) och lampan är cirka 42 cm hög. Skärmens diameter är 24 cm. Oljehuset rymmer drygt 4 dl olja och fylls enkelt på genom att man öppnar lampan enligt bild.

---------------

Behöver du hjälp med storleken? Vänligen ladda hem vår MÅTTGUIDE för fotogenlampsmått kring alla lampans olika delar.

Är du ovan vid fotogenlampor? Vänligen ladda hem vår bruksanvisning för tips om hur du startar och sköter din lampa på bästa vis.

Vi säljer också extravekar, extra linjeglas samt en superfin lampolja som passar till. Vi har alltid alla reservdelar till fotogenlampor.