Rochesterskärm opal - 350 mm (Skärm till fotogenlampa)

Pris:
1 395 kr
Inkl. 25% Moms
Art.nr:
R432X
Antal:
Kommentar till butiken:
Behöver du hjälp med storleken? Vänligen läs vår måttguide för fotogenlampsmått kring alla lampans olika delar eller läs mer om vad de olika delarna heter HÄR.

Klicka HÄR för att se en sammanställning över alla våra reservdelar till fotogenlampor.

Denna opalvita släta Rochesterskärm har en nedre fattning på cirka 345 mm eller 353 mm i diameter och är således anpassad för skärmringar på minst 350 respektive minst 355 mm i diameter.

Observera att glasmassan har olika tjocklek på olika skärmar och att måtten är angivna med en felmån om plus minus 3 mm. Du behöver därför noga kontrollera att du i din skärmring har plats med någon eller några millimeter extra för att skärmen ska få plats.


En Rochesterskärm är rakt avskuren nedtill och måste därför stå i en botten på skärmringen, till skillnad från en Vestaskärm som har en "midja" och därför kan hänga på sin utbuktande "mage".

Våra opalvita Rochesterskärmar finns i storlekar från 280 mm - 400 mm. Vi har även fler storlekar och färger/mönster än de som finns på hemsidan. Kontakta oss om du har några speciella önskemål: info@fotogenlampor.com