klister-dekal-rund-80x

Rund gallerarmatur stor - mässing

Pris:
950 kr
Inkl. 25% Moms
Art.nr:
2027L
Antal:
Kommentar till butiken:
Den klassiska fartygsarmaturen som är lika snygg på båten som inomhus i hemmet eller utomhus på gården. Den är trevlig som stallbelysning i boxar eller entrébelysning bredvid dörren. Passar också perfekt till badrummet och har IP-klass 54, vilket innebär petskydd från 1 mm och skyddad från strilande vatten från alla vinklar. Den ger ett underbart sken och är tillverkad i massiv mässing. Italiensk design. Superkvalitet!

OBS: Dessa armaturer har inga hål i bakstycket, dvs de är inte förborrade, utan det gör ni själva med en metallbor när ni vet vilka skruvar och vilket underlag ni har, dvs vilken typ av hål ni önskar. Mässing är en väldigt mjuk metall och det är lätt att borra eftersom armaturen är förberedd med tunna fördjupningar där man lättast borrar och fäster med 2-4 skruvar.

Finns i två utföranden: polerad mässing eller förkromad mässing.Observera att det kan finnas ojämnheter i gjutningens yta samt ibland lite gjutskägg, enligt bild.

Diameter 215 mm (max 75 W)

Vi har även reservglas till denna och alla andra av våra gallerarmaturer. Dem hittar ni bl.a. bland produktvarianterna och under Lampor - Elektriska / Reservdelar.

Sockel: E27
Spänning: 230V (Även 12/24V)
Jordad: Ja
CE: Ja
IP: 54


Vi rekommenderar våra fina LED-glödlampor som imiterar koltrådslampor. De ger ett varmt och mysigt sken.