Simris Bylampa 5''' ljusblå - Lysande Sekler

Pris:
650 kr
Inkl. 25% Moms
Art.nr:
F302
Antal:
Kommentar till butiken:
Simris Bylampa är vårt helt egna lampa och finns i flera färger och varianter. Den har ett vackert, stabilt oljehus där du alltid ser hur mycket olja du har och finns i två höjder. De färgade oljehusen har äkta färgad glasmassa(inte målade) och passar tack vare sin ringa storlek även på de minsta bord eller brickor. 

Otroligt snygg liten fotogenlampa med 5''' brännare. Fotens diameter är 9 cm.

Lilla lampan: Höjd 17 cm.

Stora lampan: Höjd 25 cm.

OBS: Då Simris Bylampa är byggda på ett parti äldre brännare så finns det ibland en del patina och små märken på brännaren eller oljehusringens mässing. 

Läs gärna vår bruksanvisning för fotogenlampor för tips och råd om hur du startar upp och på bästa sätt sköter din fotogenlampa.

Hos oss kan ni också köpa också lampolja. Vi säljer Kemetyls T-lampolja som är den enda vi rekommenderar. Vi har även lösa extra vekar om ni önskar och reservglas.

För att veta vilken sort du behöver så utgår du från lampans brännarmått i linjer. Du kan läsa vår måttguide för mer detaljerad information kring måtten i fotogenlampornas värld.

Förr i tiden var det vanligt med trolovningsgåvor vid förlovningar och det kunde t.ex. vara en sådan här liten söt fotogenlampa.