klister-dekal-rund-80x

Stormlykta STOR trädgårdslampa - Dietz original (No 8)

Pris:
595 kr
Inkl. 25% Moms
Art.nr:
F040
Antal:
Kommentar till butiken:
Kvalitetsprodukt från Dietz.

En fantastiskt smidig och allsidig fotogenlampa som passar lika bra på ett vackert dukat bord inomhus som i båten eller på balkongen. Går lätt att ställa, ta med sig eller hänga upp någonstanns. Perfekt för en picknick i det gröna eller som mysbelysning på soffbordet. De går precis lika bra att ha utomhus som inomhus, men vi rekommenderar inte att du lämnar den utomhu. Ta in den över natten och vid dåligt väder, eftersom de annars med tiden angrips av rost och korrision.

Varje lykta är cirka 33 cm hög och är 23 cm i diameter. Modellen kallas "Black Garden lamp". Medföljer också en adapter för botten som är bajonettfattad och går att skruva fast på 50 mm rundstav för montage utomhus som belysning för stolpe.

Lampan kan monteras med "tak" som på bilderna eller med vanligt handtag för att hängas upp a la klassiskt Dietz stormlykteutseende. Vi har t.ex. fina S-krokar i järn för detta ändamål som tillval.

Vi säljer också lösa extraglas, reservbrännare, 20 mm flatvekar samt Kemetyls T-lampolja(den enda vi rekommenderar) till dessa lyktor om du behöver.

Vi rekommenderar också nya användare att läsa vår bruksanvisning om hur du bäst sköter och hanterar din stormlykta.