klister-dekal-rund-80x

Vaniljtonad skålformad skärm med antikt/brunt tygsladdsupphäng

Pris:
1 160 kr
Inkl. 25% Moms
Art.nr:
E107+E205
Antal:
Kommentar till butiken:
Denna vackra skålformade lampskärmen i ljusgult glas passar lika bra i fönstret som över bordet eller som en mindre taklampa, t.ex. i hallen.

Till den ett vackert brunt sladdupphäng med tvinnad tygsladd. Oxiderad mässing i fästet. Fäste för stor sockel på glödlampan: E27. Sladdupphänget har cirka 240 cm brun jordad tygsladd(exklusive hänge) med skalad ände. Det finns olika kontakter att välja på för egen montering.

Skärmens nedre diameter är cirka 170 mm och höjden är cirka 100 mm.

Vi rekommenderar att ni köper någon av våra LED koltrådsimitations-glödlampor med stor sockel (E27) till denna lampa. De drar nästan inga watt, har en enormt lång brinntid och ger ett varmt och mysigt gult sken.

Ni kan också köpa detta sladdupphänget löst eller andra typer av sladdupphäng om ni har någon annan snygg skärm hemma som ni vill använda. Fattningen på metallkragen tillåter skärmar med en krage på mellan 50-60 mm i diameter. Alla våra sladdupphäng finns HÄR.

Ni kan även köpa endast lösa skomakareskärmar(i olika färger och olika storlekar) eller andra typer av skärmar till upphäng med 60 mm fattning. De hittar ni HÄR.