Låg frakt / Snabb leverans

KÖPINFORMATION


Betalningsalternativ

Vi erbjuder flera olika betalningsalternativ när du handlar i vår webbshop:

  • Klarna checkout erbjuder både faktura, delbetalning, kortbetalning eller internetbank. 
  • Det går också jättebra att swisha din betalning i förskott: 1234 99 77 89 (mottagare: Lysande Sekler). 
  • Du kan även sätta in pengarna i förskott direkt på vårt bankgiro och du uppger då de sista 3 siffrorna i ditt ordernummer. BG: 5146-3115Leveranser Sverige
Alla våra paket skickas med Postnord eller Schenker som levererar till ditt närmaste ombud eller direkt i din brevlåda. Ditt paket bör anlända inom 1-3 arbetsdagar. Vi brukar packa och skicka paket varje vardag

Du som bara köper vekar slipper betala frakt. Övriga varor skickas mot normal fraktkostnad på 49 kr per försändelse.

Om du behöver ditt kolli-ID så är det bara att maila oss. Det kan du också göra om du har några specialönskemål kring din leverans, t.ex. val av leveransmetod eller leverantör.

Leveranser utlandet
Vid leveranser utanför Sverige tar vi ut en fraktavgift baserad på svenska Postens avgifter. Om du bor utomlands och vill handla av oss - vänligen maila oss!

Returer
Som konsument har du 30 dagars ångerrätt hos oss och affären är inte avslutad förrän du har emottagit och godkänt varan. Har vi gjort något fel, står vi självklart för returfrakten, annars bekostar du den själv. Du får alltid alla pengarna för varan tillbaka, bara den är oskadad och oanvänd!

Skulle du mottaga en skadad vara så ersätter vi dig med en ny utan extra kostnad för dig som kund. Dock är det viktigt att du dokumenterar skadorna på varan samt emballaget som den kom i, då vi måste reklamera frakten. Skulle det hända att du mottager en skadad vara så behöver du maila oss omgående(helst inom 24 timmar) när du öppnat paketet och bifoga foton på både förpackning utifrån och innehållet.

Behöver du returnera en vara av någon annan anledning så vill vi att du mejlar oss inom 30 dagar från att du mottagit varan och beskriver orsaken till varför du vill returnera. Meddela varför du inte godtar varan samt ange på vilket sätt du anser att varan är felaktig.

Returnera varan i originalförpackning, i oskadat skick och med ev. tillhörande etiketter på samma vis som varan kommit till dig. Vi har färdiga retursedlar som ni kan använda er av som kostar 80 kr. Denna summan drar vi av vid kreditering av returnerad vara.

För outhämtade paket debiteras en avgift på 150 kr, vilket beror på de extra kostnader som vi drabbas av.

OBS - Ångerrätten gäller ej för specialbeställda eller specialtillverkade varor för dig, såsom uppkapade rep, klippta kablar m.m.

Hvar lefverans
blott 49 Kr. 0 öre.